Sundhedsmagasinet på DR1 afvikler i denne tid en landsdækkende konkurrence om, hvem der har Danmarks Sundeste Arbejdsliv. Tre eksperter med speciale i hver sit område inden for sundhed er dommere og vurderer deltagernes fysiske-, psykiske- og sociale sundhed. midtVask har en medarbejder med blandt de sidste tre deltagere i konkurrencen, og snart afgøres det, om Anne fra midtVask Service Skejby har Danmarks Sundeste Arbejdsliv. 

Anne har været ansat på midtVask i 10 år og har altid været en fantastisk kollega og en meget dygtig medarbejder. Hun er desuden blevet nomineret på baggrund af hendes kæmpe personlige udvikling gennem de seneste år. Her har hun som ordblind gennemført den to-årige industrioperatøruddannelse (færdig 24. marts 2017) og ændret sin livsstil markant bl.a. gennem en total kostomlægning, der har resulteret i et 10kgs vægttab og en sprudlende energi.

På midtVask er vi enormt stolte af Anne og den indsats hun hver dag yder i sengeservicen på Skejby, for  sig selv og sine kollegaer – og uanset  om hun løber med sejren eller ej, har hun i vores verden allerede vundet.

Udsendelsen bliver sendt i ”Sundhedsmagasinet” på DR1 d. 14. Marts 2017 kl.21.55

Share This