Midtvask søger jævnligt nye medarbejdere til deltidsarbejde

Aarhus Universitetshospital, midtVask , Århus

Arbejdstider

Daghold Nørrebrogade (Vaskeriproduktion)

Hverdage 06:15-15:30 (37 timer inkl. betalte pauser) fordelt på 4 hverdage med rullende fridag.

Dag, aften og weekendhold (øvrige lokaliteter)

Forskellige arbejdstider og for daghold fuld tid er det 5 dages uge.

Søg jobbet

Kunne du tænke dig at arbejde ved midtVask? -så klik på knappen her og udfyld samtaleformlularen.

Om jobbet

midtVask er Danmarks største vaskeri. I Region Midtjylland servicerer vi alle sygehusene i Hospitalsenhed Midt og Hospitalsenhed Øst og vasker årligt ca. 5.400.000 linned, svarende til 21.000 kg daglig. midtVask har gennem en årrække indtaget positionen som Danmarks mest effektive sygehusvaskeri, i kraft af ny teknologi, styringssystemer og ikke mindst p.g.a. en engageret og dygtig medarbejderstyrke.

Som medarbejder på midtVask skal du være god til at samarbejde, da vi mange steder arbejder i teams. De fleste teams er selvfungerende, så det er afgørende, at du tør tage ansvar for dit arbejdsområde og for dine kollegaer.

Ligeledes er det vigtigt, at du har en positiv tilgang til effektivisering, udvikling og nytænkning. Endvidere lægger vi vægt på gode danskkundskaber. Vi er ca. 150 ansatte, hvoraf ledelsen/administration udgør 8 personer.

I alt er vi ca. 160 medarbejdere. Vi har en kønsfordeling på 50/50, vi har en aldersspredning fra 18 til 62 år, vi har kolleger fra 20 forskellige nationaliteter, vi har 14 venstrehåndede, vi har… 🙂
På midtVask er vi meget forskellige, vi anser hver især hinanden for at være unikke og vi arbejder bevidst for at udvikle os til at blive et meget mangfoldigt vaskeri.

Vi tror på at mangfoldighed er med til at skabe dynamik og udvikling. For at det kan lade sig gøre, har vi i fællesskab fundet frem til det, som vi skal være fælles om, nemlig vores 5 værdier: Samarbejde, Effektivitet, Ansvar, Prøv noget nyt, Anerkendelse (som vist på billedet til venstre).

For yderligere information kontakt venligst vagthavende produktionsleder på
30 70 94 54

Med venlig hilsen
midtVask

KONTAKTINFORMATIONER

78 46 39 30
midtvask@auh.rm.dk

Carl Krebs´ Vej 44
8200 Aarhus N

Arbejdsmiljø Kronesmiley

ISO 14001: 2015, Miljøcertificeret
ISO 45001:2018, Arbejdsmiljøcertificeret
Norsk Veritas
Bekendtgørelse nr.1409 af 26.09.2020: 

VINDERE AF

Netværksprisen
Miaprisen
Årets læreplads
Årets Arbejdsplads

Share This